<Vakantie Kaapstad & Zuid-Afrika Reizen>

woensdag, mei 11, 2005

Hotel in Kaapstad
Anwb geeft deze week aan dat de tent steeds vaker verruild wordt voor een hotel.

Hotel in Kaapstad klinkt zwieso beter dan tent, maar welke hotels en welke prijzen. schrijf je in voor de nieuwsbrief van kaapstadmagazine.nl (die komen met de laagste prijsgarantie bij hun hotel specials).

boutique hotel in Kaapstad, een vijf sterren hotel in de waterfront zoals de Cape Grace, een vier sterren hotel met uitzicht op t strand in Camps bay, of een urban metropole hotel in hip binnenstad van kaapstad. voor een 5 sterren hotel mag het Mount Nelson in Kaapstad natuurlijk niet ontbreken, echter er zijn zelfs 6, zes, sterren hotels in aantocht; Sol Kerzner (ken je sun city nog...) bouwt een 6 sterren hotel eiland in de V&A Waterfront, in de binnenstad wordt het Mandela Rhodes gebouwd en zijn in 5 sterren behoorlijk wat goede hotels te vinden. Kaapstad heeft echter ook prima en goedkope drie en vier sterren hotels, waarvan de break water lodge er 1 is, en het nieuwe cape waters in de binnenstad.
hotels kaapstad
Urban Chic wordt binnenkort geopend, voor de trendy hotel ganger. daarnaast is met Hippo Lodge, Cape Cove en Metropole in de trendy boutique & design hotels in Kaapstad wat keuze gekomen.. verdiend genieten. prima.